BlogSosyal medya içerikleri

İnstagram silinen mesajları geri getirme android ve telefon üzerinden nasıl yapılır?

İnstagram silinen mesajları geri getirme android ve mobil üzerinden nasıl yapılır kısaca özetledik, siz de instagram silinen mesajları görme işlemini merak ediyorsanız makale içerisindeki yazı ve videoları detaylıca incelemeyi unutmayınız.

İnstagram üzerinde mesajları silme işlemi sonrasında, kullanıcılar bazen yanlışlıkla veya bilinçli olarak sildikleri mesajları geri getirme ihtiyacı duyabilirler, bu makalede, silinen mesajları geri getirme yöntemlerine dair detaylı bilgiler bulacaksınız, instagram platformunda yapılan mesaj geri getirme işlemi ile ilgili pratik bilgileri içeren bu yazıyı okuyarak, silinen mesajları tekrar görebilme ve önemli konuşmalarınızı koruma konusunda faydalı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Youtube video

İnstagram silinen mesajları geri getirme ve silinen mesajları görme gibi silinmiş eski mesajları geri getirmek için tüm yöntemleri anlattık, bu sayede siz de kendi hesabınızın geçmişte silinen dm mesajlarını görme ve eski mesajları geri getirme işlemini yapabilirsiniz.

İşlemin başarılı olması için kesinlikle atlamadan ve adım adım yapmalısınız bu sayede siz de instagram silinen mesajları geri getirme android ve mobil sürümünü yapabilirsiniz diğer bilgisayardan veya ios sürümü için arama menüsünden aratıp mutlaka bakıp istediğiniz sürümü bulabilirsiniz, işlemi yapabilmek için detaylıca okumayı unutmayınız, şimdi işleme geçelim;

1. AŞAMA İNSTAGRAM VERİ İNDİRME TALEP ET;
Tıkla talep et: ➜ https://bit.ly/3H6ZtHA

2. AŞAMA WİNRAR ANDROİD UYGULAMASINI İNDİR;
Tıkla indir: ➜ https://bit.ly/2QHeTJm

3. AŞAMA JSON GÖRÜNTÜLEYİCİ (MESAJ OKUMA UYGULAMASINI İNDİR)
Tıkla indir: ➜ https://bit.ly/2Tb9yLP

AÇIKLAMAYI KESİNLİKLE OKUYUNUZ: TÜM İŞLEMLERİ VİDEO VE YAZILARI ATLAMADAN İNCELEYEREK YAPINIZ, EĞER YAPAMAZSANIZ AŞAĞIDAKİ NOTLARA BAKIP BU KONU İLE İLGİLİ DAHA YENİ BİR VİDEO VEYA NOT PAYLAŞILMIŞ MI KONTROL EDİNİZ, HALA YAPAMADI İSENİZ; AŞAĞIDAKİ YAZI VE LİNKLERİ KONTROL EDEBİLİR VE SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN BİZİ TAKİP EDİP MESAJ ATARAK YARDIM İSTEYEBİLİRSİNİZ.


İnstagram silinen mesajları görme nasıl yapılır?

İnstagram kullanıcıları artık diğer mesajlaşma uygulamaları gibi instagram üzerinden de rahatlıkla iletişim sağlayabiliyorlar, DM olarak adlandırılan mesajlaşma bölümünde arkadaşlarınızla ya da size mesaj atan kişilerle görüşebilirsiniz, burada biriken yazışmaları sildiğiniz zaman geri getirmeniz mümkün olmayabilir, eğer silinen mesajları geri getirmek istiyorsanız bunun için yapmanız gereken yöntemler vardır.

İnstagram silinen mesajlar nasıl geri alınır diyorsanız bu makale içerisindeki yöntemleri uygulayabilirsiniz, eğer olmadı ise aşağıdaki web sitesi ve youtube kanalı içerisindeki diğer içeriklere göz atınız yeni yöntemler bulabilirsiniz, unutmayınız yöntemler güncellemeler ve tarihlere göre değişebilir.

İnstagram silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır?

İnstagram silinen mesajları geri getirme işlemi için internet siteleri android ve ios uygulamaları mevcuttur, fakat bu uygulamaların veya internet sitelerinin %100 çözüm olduğu hakkında kesin bilgi yoktur, yapmanız gereken bu makaledeki yöntemleri denedikten, sonra eğer olmadı ise instagram hesabınızı tehlikeye atmadan instagram ekibi ile iletişime geçmenizdir.

İnstagram ve politikalarından dolayı silinen mesajları geri getirmek bazen mümkün olmasa da tek şansınız makale içerisindeki yöntemleri denemektir, birden fazla yöntemler için aşağıdan bizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

İnstagram eski mesajları bulma nasıl yapılır?

İnstagram da silinen mesajların bulunması için yapmanız gerekenler; site içerisindeki ve youtube kanalındaki yöntemleri mutlaka denemenizdir çünkü en garanti seçenekler şimdilik bunlardır, bunun haricinde eğer olmazsa konunun öneminden bahsederek instagram yardım merkezine başvuru yapabilirsiniz ve bu şekilde mesajların geri getirilmesini veya bir dökümünün iletilmesini talep edebilirsiniz, geri dönüş sağlanır ise silinen mesajlarınızı bulmuş olursunuz.

ÖNEMLİ NOT: İnstagram eski mesajları bulma gibi işlemlerde en önemli nokta “instagram sunucularının bize verdiği verilerdir” instagram sistemleri sürekli güncelleme alır yani dosya sistemi ve çıkan çıkmayan veriler vs. sürekli değişir, bazen sadece sizdekiler görünürken bazen hiçbir veri çıkmayabilir; bu sebeple her güncellemede yeni makale yöntemler paylaşmaya dikkat ediyoruz, yeni yöntemler için youtube kanalımız ve web sitemizi ara ara kontrol edebilir bu sayede en güncel içeriklere ulaşabilirsiniz.


YARDIM
İndirme, reklam geçme ve yükleme gibi makalede bahsedilen işlemleri yapamayanlar için;

Bc.vc geçme nasıl yapılır?
Tıkla öğren: ➜ https://bit.ly/3QnvKzB

Turbobit dosya indirme nasıl yapılır?
Tıkla öğren: ➜ https://bit.ly/45Oljtu

Android apk yükleme ve bilinmeyen kaynaklar açma nasıl yapılır?
Tıkla öğren: ➜
https://bit.ly/3QsChsA


ÖNEMLİ
Üstteki videoda bahsedilen içerik ve linkleri tam görebilmek için, videoyu direkt youtube üzerinden izlemeniz şiddetle tavsiye edilir, videonun altındaki açıklama kısmına bakmayı unutmayınız tüm detayları oradadır.

TIKLA: ➜ Youtube üzerinden izle


ÖNERİLER
Tavsiyeler, ipuçları, istek ve iletişim için aşağıdaki platformlardan bize katılmayı unutmayınız.

Tıkla (katıl): ➜ Öğreticim telegram kanalı
Tıkla (katıl): ➜ Öğreticim whatsapp kanalı
Tıkla (göz at): ➜ Öğreticim web sitesi


Başlık etiketleri
instagram silinen mesajları geri getirme, instagram silinen mesajları görme, instagram, instagram silinen mesajları geri getirme telefondan, instagram silinen mesajları geri getirme mobil, instagram silinen mesajları geri getirme programı, instagram silinen mesajları geri getirme android, instagram silinen mesajları görme android, instagram silinen mesajlar, instagram silinmiş mesajları geri getirme mobil, instagram silinen mesajları geri alma telefondan, silinen dm geri getirme android

Öğreticim

Bütün gücüyle seni diğerlerinden farksız kılmaya çalışan bu dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermektir ve bu savaş başladı mı, artık bitmez.

İlgili makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam engelleyici algılandı!

İçeriği görebilmek için reklam engelleyici eklenti veya uygulamanızı devre dışı bırakınız, böylece teşekkür mahiyetinde bizlere destek olabilirsiniz.