BlogSosyal medya içerikleri

İnstagram takip etmeyenleri bulma android, ios veya pc üzerinden programsız nasıl yapılır?

İnstagram takip etmeyenleri bulma ve instagram takip etmeyenleri görme gibi işlemler için aşağıdaki android, ios ve pc üzerinden instagram takip etmeyenleri toplu silme yöntemleri içeren video ve makaleyi inceleyebilirsiniz.

İnstagram takip etmeyenleri bulma konusu, sosyal medya kullanıcılarının sıkça merak ettiği bir konudur, profilinizde kimlerin sizi takip etmediğini öğrenmek etkileşiminizi artırmanın ve takipçi listesini daha bilinçli yönetmenin bir yolu olabilir, bu makalede, sizi takip etmeyenleri bulma işlemi için kullanabileceğiniz yöntemleri detaylı bir şekilde ele alacağız, tüm makaleyi incelemeyi unutmayınız.

Youtube video

İnstagram takip etmeyenleri bulma ve instagram takipçi analizi apk indirme gibi instagram takip etmeyenleri görme programsız, instagram takipçi analiz programı ile takipten çıkanları bulma yöntemlerini anlattık sizde aşamaları izleyerek instagram takibi bırakanlar android uygulamasını kurmayı ve instagram takipçi analiz programını yüklemeyi ve takipçi analiz işlemi yapmayı öğreneceksiniz.

Bu sayede en güncel instagram takibi bırakanları görme ve instagram takipçi analizi programı ios sürümü benzeri analiz uygulamalarını kullanabilirsiniz, instagram takibi bırakanları bulma uygulamasına ait tüm link ve açıklamaları aşağıda bulabilirsiniz, iyi seyirler.

İNSTAGRAM TAKİP ETMEYENLERİ BULMA İŞLEMİ

ANDROİD KULLANANLAR İÇİN;
Tıkla indir: ➜ https://bit.ly/2R4YDl0

İOS & İPHONE VS. KULLANANLAR İÇİN;
Tıkla indir: ➜ https://bit.ly/2xOicaM

*Yine de olmadı ise, aşağıdaki bölümde PROGRAMSIZ olarak yapmayı anlattık onu deneyebilirsiniz.


İnstagram takip etmeyenleri bulma programsız nasıl yapılır?

İnstagram takip etmeyenleri bulma işlemi programsız olarak artık mümkün ister pc isterse mobil üzerinden aşamaları uygulayarak sizi takip etmeyenleri ve hesabınızı inceleyebilirsiniz, şimdi bahsettiğimiz işlemi adım adım İnstagram takip etmeyenleri bulma işlemini uygulayalım;

İnstagram bilgilerini indirme

İlk olarak bu linke tıklayın ve giriş yapın. ➜ https://instagram.com
Ardından bilgilerini indir’e dokunun ve e-posta adresinizi girerek “indirme talep et”e tıklayın.
İnstagram’dan gelen e-postadaki “bilgileri indir”e tıklayın,
İnstagram kullanıcı adı ve şifrenizi girin ve indir butonuna tıklayın.

İnstagram takibi bırakanları görme

Zip dosyasını açın ve followers_and_following klasörüne girin.
Followers.html ve following.html dosyalarını web tarayıcınızda açın.
http://www.listdiff.com/ sitesine tıklayın ve açın.

Takipçiler listesini kopyalayıp List A bölümüne yapıştırın.
Takip Edilenler listesini kopyalayıp List B bölümüne yapıştırın.
Compare Lists’e tıklayın. A only, sizi takip edenler; AB, sizi takip eden ve takip ettiğiniz kişiler; B only, sizi takip etmeyenlerdir, Sıralama ölçütlerinden Sort A – Z seçimini yapıp tekrar Compare Lists’e tıklayın.
Instagram’da sizi takip etmeyenleri görmek için, B only bölümüne bakın.

İnstagram takibi bırakanları görme güvenli yöntem (en güvenilir)

İnstagram takip etmeyenleri bulma işlemi için instagram üzerinden takipçilerinizi ve takip ettiklerinizi göz geçirin ve orada farkına varın, evet belki sıkıcı ve uzun yöntem ama sonuçta en güvenli yöntem bu sayede hesabınızı ve verilerinizi kimse ele geçiremez.

Bu aşamada ilk olarak instagram profilinize giriniz önce takip ettikleriniz sonra sizi takip edenleri inceleyiniz burada farkı görebilirsiniz, ek olarak sizin takip ettiğiniz birisinin üstüne tıklayıp sağ üstteki üç noktaya bastığınızda takipçiyi çıkar seçeneği çıkmıyor ise geçmiş olsun sizi takibi bırakmış veya hiç etmemiş üzülmeyin biz sizi anlıyoruz…

ÖNEMLİ NOT: Bu gibi işlemlerde en önemli nokta “instagram sunucularının bize verdiği verilerdir” instagram sistemleri sürekli güncelleme alır, yani dosya sistemi ve çıkan çıkmayan veriler vs. sürekli değişir, bazen sadece sizdekiler görünürken bazen hiçbir veri çıkmayabilir; bu sebeple her güncellemede yeni makale yöntemler paylaşmaya dikkat ediyoruz, yeni yöntemler için youtube kanalımız ve web sitemizi ara ara kontrol edebilir bu sayede en güncel içeriklere ulaşabilirsiniz.


YARDIM
İndirme, reklam geçme ve yükleme gibi makalede bahsedilen işlemleri yapamayanlar için;

Bc.vc geçme nasıl yapılır?
Tıkla öğren: ➜ https://bit.ly/3QnvKzB

Turbobit dosya indirme nasıl yapılır?
Tıkla öğren: ➜ https://bit.ly/45Oljtu

Android apk yükleme ve bilinmeyen kaynaklar açma nasıl yapılır?
Tıkla öğren: ➜
https://bit.ly/3QsChsA


ÖNEMLİ
Üstteki videoda bahsedilen içerik ve linkleri tam görebilmek için, videoyu direkt youtube üzerinden izlemeniz şiddetle tavsiye edilir, videonun altındaki açıklama kısmına bakmayı unutmayınız tüm detayları oradadır.

TIKLA: ➜ Youtube üzerinden izle


ÖNERİLER
Tavsiyeler, ipuçları, istek ve iletişim için aşağıdaki platformlardan bize katılmayı unutmayınız.

Tıkla (katıl): ➜ Öğreticim telegram kanalı
Tıkla (katıl): ➜ Öğreticim whatsapp kanalı
Tıkla (göz at): ➜ Öğreticim web sitesi


Başlık etiketleri
instagram takibi bırakanları görme, instagram takibi bırakanlar, instagram takipçi, instagram takibi bırakanları bulma, instagram takip etmeyenler, instagram, kim takip etmiyor, takibi bırakanlar, takip etmeyenler, takipçi, takipten çıkanlar, instagram kim tabiki bıraktı, instagram takip etmeyenleri bulma, instagram takip etmeyenleri görme, tabiki bırakanlar, instagram takibi bırakanlar apk, instagram takibi bırakanlar ios, instagram takibi bırakanlar android, instagram takip etmeyenleri silme, instagram takip etmeyenleri bulma

Öğreticim

Bütün gücüyle seni diğerlerinden farksız kılmaya çalışan bu dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermektir ve bu savaş başladı mı, artık bitmez.

İlgili makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam engelleyici algılandı!

İçeriği görebilmek için reklam engelleyici eklenti veya uygulamanızı devre dışı bırakınız, böylece teşekkür mahiyetinde bizlere destek olabilirsiniz.