BlogSosyal medya içerikleri

Facebook hesap silme ve kalıcı facebook üyelik silme nasıl yapılır?

Facebook hesap silme ve facebook hesap kapatma gibi işlemler için aşağıdaki facebook silme linki içeren ilgili makale ve videoya göz atabilirsiniz.

Facebook hesap silme konusunda meraklı mısınız? sosyal medya platformları hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi, ancak bazen hesaplarımızı silme ihtiyacı hissedebiliriz. bu makalede, facebook hesap silme işlemini inceleyeceğiz. hesabınızı kapatma, profilinizi silme ve daha fazlasıyla ilgili detaylar için okumaya devam edin ve  dijital ayak izinizi nasıl sileceğinizi öğrenin.

Youtube video

Facebook silme ve facebook hesap silme linki gibi facebook silme işlemi nasıl yapılır detaylıca anlattık kesin olan bu yöntemle facebook kalıcı kapatma nasıl yapılır aşamaları izleyerek sizde yapabilir ve facebook hesap silme yöntemini uygulayabilirsiniz, tüm adımlar sonucunda facebook hesap silme yapabilirsiniz.

Facebook kapatma linki ve aynı zamanda facebook silme linki güncel halini bulabilirsiniz, facebook hesap silme videomuzu izlediğiniz için teşekkürler facebook hesap silme linki güncel linki makale içerisindedir, kısaca bu yöntemle facebook hesap silme, facebook profil silme, facebook nasıl silinir, facebook hesap nasıl silinir gibi sorunlarınıza çözüm bulabileceksiniz, iyi seyirler.

BİRİNCİ AŞAMA
AŞAĞIDAKİ FACEBOOK WEB SİTESİNE TIKLA VE FACEBOOK HESABINA GİRİŞ YAP.
Tıkla giriş yap: ➜ https://facebook.com​

İKİNCİ AŞAMA
FACEBOOK HESAP SİLME LİNKİNE TIKLA (GÜNCEL FACEBOOK GEÇİCİ HESAP KAPATMA)
Tıkla git: ➜ https://bit.ly/3tpVcvP

NOT: VİDEOYU KESİNLİKLE ATLAMADAN İZLEYİNİZ VE AÇIKLAMA KISMINDAKİ TÜM DETAYLARA DİKKAT EDEREK EKSİKSİZCE UYGULAYINIZ, AKSİ TAKTİRDE İŞLEMİNİZ BAŞARISIZ OLABİLİR, DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ.


Facebook hesap silme işlemi nasıl yapılır?

facebook hesabınızı silmek oldukça basit bir işlemdir. hesabınızı silmek için öncelikle üstte verdiğimiz linkten facebook hesabınıza giriş yapın ve silin eğer olmazsa ardından sağ üst köşede bulunan ok simgesine tıklayarak açılan menüden “ayarlar” seçeneğine gidin. buradan “hesap bilgileri” bölümüne geçiş yapın ve en altta bulunan “hesap silme ve hesapla ilgili bilgiler” bağlantısına tıklayın. bu adımları takip ederek hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

hesabınızı sildikten sonra, facebook tarafından verilerinizin silinmesi biraz zaman alabilir. bu süre zarfında hesabınıza erişim sağlanamayacak, ancak verilerinizin tamamen silinmesi birkaç haftayı bulabilir. hesabınızı silerken dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli nokta da, silme işlemi başladıktan sonra bir süre içinde hesabınıza giriş yapmamaktır. aksi takdirde silme işlemi iptal edilebilir. bu basit adımları takip ederek facebook hesabınızı kolayca silebilir ve dijital ayak izinizi temizleyebilirsiniz.

Facebook hesap silme işlemini iptal etme nasıl yapılır?

Facebook hesap silme işlemini İptal etmek için 30 gün içerisinde hesabınıza tekrar giriş yapmamız gerekiyor. 30 günden sonra hesabı kurtarma işlemi mümkün olmayabilir. Bu yüzden 30 gün içerisinde hesabı sildikten ortalama  30 gün içerisinde tekrardan hesaba giriş yapıp oradaki yönergeleri izleyip hesabımızı kurtarmamız gerekiyor.

30 günden sonra kurtarılıp kurtarılmama durumu pek kesin değil. Ama yine de 30 gün geçmiş olsa bile hesabınıza giriş yapın ve kurtarmayı deneyebilirsiniz.

Facebook silinen hesap kurtarma nasıl yapılır?

Facebook silinen hesap kurtarma işlemi için, hesabı sildikten sonra 30 gün içerisinde hesabımıza girip bu talebi İptal etmemiz gerekiyor. 30 gün geçtikten sonra hesabınız kalıcı olarak silinmiş olur, hesabımız Facebook tarafından silindiyse hesabımıza girdiğimizde bize yapmamız gerekenleri Facebook söyleyecektir.

Bunun dışında herhangi bir ihlalden dolayı hesabınız silindiyse hesaba giriş yapıp yönergeleri takip etmemiz gerekmektedir.


YARDIM
İndirme, reklam geçme ve yükleme gibi makalede bahsedilen işlemleri yapamayanlar için;

Bc.vc geçme nasıl yapılır?
Tıkla öğren: ➜ https://bit.ly/3QnvKzB


ÖNEMLİ
Üstteki videoda bahsedilen içerik ve linkleri tam görebilmek için, videoyu direkt youtube üzerinden izlemeniz şiddetle tavsiye edilir, videonun altındaki açıklama kısmına bakmayı unutmayınız tüm detayları oradadır.

TIKLA: ➜ Youtube üzerinden izle


ÖNERİLER
Tavsiyeler, ipuçları, istek ve iletişim için aşağıdaki platformlardan bize katılmayı unutmayınız.

Tıkla (katıl): ➜ Öğreticim telegram kanalı
Tıkla (katıl): ➜ Öğreticim whatsapp kanalı
Tıkla (göz at): ➜ Öğreticim web sitesi


Başlık etiketleri
facebook hesap silme, facebook nasıl kapatılır, facebook hesap kapatma, facebook hesap dondurma, facebook silme, facebook kapatma nasıl yapılır, facebook kapatma linki, facebook nasıl silinir, facebook, facebook hesabı nasıl silinir, facebook hesap silme linki, facebook kalıcı silme, facebook hesabı nasıl kapatılır, facebook silme telefondan, facebook üyelik silme, facebook silme telefondan, facebook profil silme pc, facebook silme linki

Öğreticim

Bütün gücüyle seni diğerlerinden farksız kılmaya çalışan bu dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermektir ve bu savaş başladı mı, artık bitmez.

İlgili makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam engelleyici algılandı!

İçeriği görebilmek için reklam engelleyici eklenti veya uygulamanızı devre dışı bırakınız, böylece teşekkür mahiyetinde bizlere destek olabilirsiniz.