Kullanım koşulları

Site içerisinde yer alan içeriklerin bir kısmı uygunsuz materyaller içerebilir bu hususta kullanım kararı ve kontrol gibi sorumluluklar kullanıcıya aittir, site yer sağlayıcı olmakla birlikte paylaşımların amacı kişisel kullanıcılarına gerekebilecek olan içerikleri göstermek, anlatmak ve paylaşmaktır.

Sitede yer alan ücretli program veya içerik var ise lisans bedeli ödeyerek orijinal sürümünü satın almanız gerekmektedir, paylaşılan tüm içerikler ev kullanıcılarını düşünülerek tasarlanmış olup TİCARİ AMAÇLA bu dosyaların indirmesi ve kullanması YASAKTIR.

İçerikler ve tavsiyelerle ilgili oluşabilecek sorunlar, sistemde oluşabilecek problemler ve hatalar sitedeki içeriklerden bağımsız olarak tamamıyla kullanıcı tercihinde olup tüm yükümlülükler içerikleri kullanan kişiye aittir, kurulum dosyaları veya içerikleri bilgisayarına indiren ve siteyi kullanan/faydalanan herhangi bir kişi veya kurum aşağıdaki gizlilik politikası ve kullanım koşulları metni olan işbu sözleşmeyi KABUL ETMİŞ SAYILIR.

KULLANICI OLUŞABİLECEK SORUNLARDA SİTE YÖNETİCİLERİNİN VEYA PAYLAŞIM SAHİBİNİN HİÇBİR SORUMLULUĞU OLMADIĞINI peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder, kullanıcı sözleşmeyi kabul etmiyorsa, siteden ayrılarak indirdiğini içerikleri KALICI olarak silebilir.

İş bu sözleşme herhangi bir yasallaştırma sürecinden geçirilmemiş olup, ziyaretçilerin oluşabilecek tüm sorunlar veya hataların sorumluluğunu kabul etmiş olduğunu var sayar, sitede yayınlanan içerikler sunucularımız üzerinde barındırılmamaktadır ve hak sahibinin talebi doğrultusunda konu-içerik yayından kaldırılacaktır.

*Telif hakkı ihlalleri, reklam-bilgi ve iş birliği için; info@ogreticim.com

Başa dön tuşu

Reklam engelleyici algılandı!

İçeriği görebilmek için reklam engelleyici eklenti veya uygulamanızı devre dışı bırakınız, böylece teşekkür mahiyetinde bizlere destek olabilirsiniz.